Toegevoegd op 02-06-2016

Vorige pagina
Seks en autorijden: Het gaat prima samen!

Seks en autorijden: Het gaat prima samen!

Experts zijn angstig over steeds meer seksende mensen achter het stuur van een rijdende auto. Dat is onzin natuurlijk en wij laten je zien hoe je WEL seks kan hebben achter het stuur.Seks in de auto: Not Done!
Er zijn serieuze zorgen (lees: nog net geen Kamervragen) over seks in de auto. Met de komst van de zelf rijdende auto’s is men bang dat de inzittende seks hebben in plaats van op de weg te letten. Om je alvast voor te zijn: Ja bij een zelf rijdende auto moet je nog steeds actief opletten i.v.m. uitvallen van systemen. Wij zien dat toch anders…

Hoe kan ik zo makkelijk mogelijk seks hebben in de auto?
Een gepaste vraag voor deze kwestie. Dit geile stelletje rijdt over de A2 terwijl de bestuurder lekker diep gepijpt wordt door zijn vrouw. Hij kan beide handen aan het stuur houden en is zelfs nog in staat even naar voorbijgangers te zwaaien. Hoezo gevaarlijk?

Oké, als je dat ook gevaarlijk vindt, gaan we toch gewoon naar een afgelegen parkeerplaats toe. Daar zit je ook in een auto maar sta je stil. Nina is het perfecte voorbeeld van geile parkeerplaatsseks. Zo kan het dus ook!

Dit stoute koppeltje warmt alvast op tijdens het rijden. Wanneer ze de auto hebben geparkeerd bij een pakhuis worden ze belaagd door meerdere mannen en mondt het uit op een knalgeile gangbang. WOW, hier willen we meer van zien!


Dondergeile gangbang seks in de auto. Alleen hier te zien. KLIK!(Het mag duidelijk zijn dat je ten alle tijden de verkeersregels dient te hanteren)

Klik op de foto´s om ze te vergroten

Reacties

Aanbevolen artikelen